Kind-Hond cursus

Heb je een hond in huis en vind je het belangrijk dat ook jouw zoon of dochter er mee om leren gaan? Dan kun je hen opgeven voor kind-hond cursus. Tijdens de cursus leren wij de kinderen wat wel en niet kan bij een hond, hoe zij veilig met hun vierpotige vriend om kunnen gaan om zo bijtincidenten te voorkomen. Jaarlijks zijn er heel wat bijtincidenten in Nederland. En de meeste bijtincidenten gebeuren vaak bij een eigen hond. Helaas is het vaak omdat mensen de hond niet hebben leren “lezen”. Honden geven meerdere signalen af om aan te geven dat zij iets niet prettig vinden, of spannend. Negeer je dat? Dan kan dat uiteindelijk escaleren.
In de les behandelen we een stukje theorie, maar kinderen leren ook wat trucjes met de hond, basisoefeningen en spelletjes die geschikt zijn voor kinderen.
Is je hond 1 jaar of ouder en is je zoon of dochter 7 jaar of ouder? Dan mogen zij meedoen met de kind-hond cursus op woensdag einde van de middag.
Kind-Hond cursus is voor maximaal 4 kinderen in een groep.
Voor de kosten kun je terecht op mijn pagina.

https://www.chicahondenschool.nl/agenda

 

Auteur: Chica Hondenschool BLOG

Carine Krommendijk. Sinds juni 2015 begonnen met een eigen bedrijf. Zo organiseer ik kinderfeestjes met honden. Bij aanvraag kunt u kiezen voor zowel een workshop als een speurtocht. Daarnaast begeleid ik mensen met het opvoeden en trainen van hun eigen therapiehond. Na de opleiding tot kynologisch instructeur heb ik sinds een jaar besloten ook een hondenschool in Voorschoten te starten. Ik deed ook de opleiding therapiehondbegeleiding en komend jaar mag ik nog een studie erbij zetten tot instructeur van mensen die een hulphond willen via Bultersmekke. Zelf heb ik twee honden. Een Shih Tzu en een Barbet. Naast dat ze er 24 uur per dag zijn, zijn het ook mijn collega's en samen maken we heel wat mee.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s